Krijg meer inzicht in jouw particuliere en zakelijke klanten

Met de Toolkit van WeGroup voorzien we jouw kantoor van tools die je werk eenvoudiger en efficiënter maken. Opzoeken van wagens, gegevens vinden over adressen en diepgaande inzichten in bedrijven in een handomdraai.

Vertrouwd door 700+ verzekeringsmakelaars en partners

Gebruik Toolkit in jouw kantoor

Bespaar nu al tot 40% tijd bij het opzoeken van diverse gegevens.

Is mijn particuliere klant ook zelfstandige?

In de Toolkit kan je bij 'Geregistreerde bedrijven' zien welke ondernemingen op een bepaald adres zijn gevestigd. Dit kan handig zijn om na te gaan of die particuliere klant die net een tarief voor een lichte vracht heeft aangevraagd, misschien ook zelfstandige is.

Met welk bedrijf heb ik straks een afspraak?

WeGroup is verbonden met diverse externe databronnen, zodat je uitgebreide inzichten krijgt voor je afspraak met een zakelijke klant. Je ontdekt snel meer over het bedrijf, de activiteiten, financiële status, het paritair comité, de actieve bestuurders en eventueel bezit van machines of vastgoed.

Hoeveel zou die wagen me dan kosten?

Wanneer je een particuliere of zakelijke klant hebt die een wagen wil aankopen of leasen, kan je hiervan de financiële & fiscale informatie opzoeken via het chassisnummer in de Toolkit. Zo krijg je snel de Voordeel Alle Aard (VAA) te zien, de Belasting op de inverkeerstelling (BIV) en de Verkeersbelasting voor alle gewesten in België, de datum van eerste inschrijving, mogelijke voertuigopties, en technische informatie zoals KW.

Wat is het oppervlak van het bijgebouw?

Bij het vaststellen van een tarief voor woningverzekeringen is correcte informatie over de woonst cruciaal. Met het WeGroup platform kan je gemakkelijk een adres opzoeken en krijgt je een satellietbeeld van de woning, inclusief bijgebouwen, hun oppervlakte, zonnepanelen, het volume van het gebouw en een schatting van de kamerindeling. Zo verkrijg je nauwkeurige gegevens zonder deze aan uw klant te hoeven vragen.

Hoe maak ik snel een opzegbrief op?

Maak eenvoudig en snel documenten aan voor je makelaarskantoor via WeGroup. De documenten bevatten de vereiste legale teksten, maar zijn tegelijkertijd professioneel en modern vormgegeven, inclusief jouw logo en huisstijlkleuren. Of het nu gaat om een opzegbrief, informatieplichtfiche of klantenfiche, met één klik is het geregeld!

Gaat het hier echt om stormschade?

Via de Toolkit kan je bij schade snel bekijken of de windsnelheden voldoen aan de minima snelheden gedefinieerd in de verzekering voor de woonst om aanzien te worden als stormschade. Historische data is ook beschikbaar. Je kan rechtstreeks op adres opzoeken!
Probeer nu gratis

Word één van onze 700+ verzekeringsmakelaars die WeGroup vertrouwt

Hanteer een ongeziene dienstverlening en gebruik net zoals andere verzekeringsmakelaars wekelijks WeGroup’s distributieplatform.

1,185

+

Voorbereidende gesprekken uitgestuurd
Praesent metus tellus, elementum eu, semper a.

17,722

+

Eindklanten geholpen
Praesent metus tellus, elementum eu, semper a.

4,872

+

Nieuwe leads gegenereerd
Praesent metus tellus, elementum eu, semper a.

3,949

+

Risico analyse's uitgevoerd
Praesent metus tellus, elementum eu, semper a.