WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Verzekeringen 101

DAS rechtsbijstand en WeGroup slaan de handen in elkaar om verzekeringstussenpersonen te ondersteunen met een mooie waaier aan rechtsbijstandsproducten

Een autoverzekering, brandpolis, aansprakelijkheidsverzekeringen, zijn allemaal essentieel voor consumenten en bedrijven. Vaak nemen we daar een rechtsbijstandverzekering bovenop. Dankzij de samenwerking tussen DAS en het verzekeringstechnologiebedrijf WeGroup krijgen verzekeringsmakelaars de mogelijkheid om de onafhankelijke rechtsbijstand direct op te nemen in hun dienstverlening. 

Pionier en marktleider in rechtsbijstand

DAS België maakt deel uit van de ERGO Group, een van Europa's grootste verzekeringsgroepen. Als pionier en marktleider in rechtsbijstand beschermt DAS sinds 1927 particulieren en bedrijven tegen de zorgen en onvoorziene kosten van juridische geschillen in België. Een rechtsbijstandverzekering kan zowel het gezin helpen en tegelijk professionele onderneming bijstaan in juridische geschillen. Eind 2021 telde DAS meer dan 300 werknemers en 637.000 polissen in portefeuille. 

“Er zijn meer conflicten tussen werkgevers en werknemers en tussen verhuurders en huurders. We kopen meer online en komen vaker bedrogen uit. Jammer genoeg heeft de coronacrisis een rechtsbijstandverzekering relevanter gemaakt dan ooit tevoren.” – Erika Van Dyck, CEO DAS rechtsbijstand, Trends, 2020/12. 

DAS werkt samen met meer dan 4500 makelaars om betaalbare toegang tot het recht te bieden aan hun klanten in België. Dankzij het benchmarking onderzoek bij makelaars, uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Profacts, werd geconcludeerd dat verzekeringsmakelaars graag met DAS samenwerken. DAS scoort namelijk steeds met een hoge tevredenheidsscore hoger dan de benchmark..

DAS rechtsbijstand en WeGroup: een meerwaarde

Beiden partijen engageren zich om de verzekeringsmakelaars en zijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Een gemene deler die goed te rijmen valt in een samenwerking. Door het partnership tussen WeGroup en DAS ondersteunen ze samen verzekeringskantoren om efficiënt betaalbare toegang tot het recht te bieden aan eindklanten in België. Advies, analyse, jaarlijkse opvolging en digitale onderschrijving, allemaal in één handige tool. 

“Het Product leadership van DAS is nu ook beschikbaar via het beste en meest verspreide verzekeringsplatform voor makelaars. Onafhankelijke rechtsbijstand is een must in elk kwalitatief verzekeringspakket. Dankzij de oplossingen van WeGroup zullen makelaars nog meer hun meerwaarde in de verf kunnen zetten.” – Gert Palmans. Third Party Manager bij DAS.

Kortom: vanaf heden kan je DAS rechtsbijstand tariferen en offertes opvragen in het WeGroup distributieplatform. Wil je meer weten over rechtsbijstand? Dan kan je nuttige juridische informatie en actuele onderwerpen terugvinden op DAS rechtsbijstand blog : https://blog.das.be/nl/blog

Wens je DAS rechtsbijstand laagdrempelig aan te bieden aan jouw klanten?

WeGroup's all-in-one distributieplatform zorgt voor een ongeziene productiviteit en efficiëntie. Bekijk samen met een verzekeringsexpert wat WeGroup voor jouw kantoor kan betekenen.

Ontdek het hier
Over
Naomi Devos
Doorheen de jaren heeft Naomi haar plek als digital recruiter ingewisseld voor een functie als digital marketeer. When you hear content, we say Naomi! Als digitale enthousiasteling bruist ze van energie en vervoegt ze het Growth team als content unicorn. Haar verantwoordelijkheid ligt bij het dagdagelijks doen leven, creëren en distribueren van onze content.
Name
Position
Company
Category
No items found.
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog