WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

WeGroup wint prestigieuze DIAmond Award 2022

Fantastisch weer, +75 presentaties van wereldwijde Insurtechs, heerlijk eten, netwerkgelegenheden en een boottochtje naar het Centraal Station Amsterdam? Het kon allemaal op de geweldige DIA tweedaagse in Amsterdam. WeGroup blikt terug op twee fascinerende dagen gevuld met interessante ontmoetingen met diverse Insurtechs.

Digital Insurance Event Amsterdam 2022

Digital Insurance Event Amsterdam 2022  organiseerde opnieuw een leerrijke InsurTech event in Amsterdam. Makelaars en Insurtechs kunnen terugblikken op een fascinerende avond waar ze gloednieuwe inspiratie hebben verworven door de nieuwste InsurTech oplossingen, dit allemaal gebundeld in 2 unieke dagen. Meer dan 1300 nieuwsgierige aanwezigen, komende vanuit 50 verschillende landen en 6 verschillende continenten zorgden voor het must-attend event van het jaar. Een superieur internationaal doelpubliek waarvan 60% uitdrukkelijk C-level was. Een overvloed van side events en netwerk opportuniteiten, waar geen enkel InsurTech onderwerp onbesproken is gebleven. Digital Insurance Event is ongetwijfeld één van de meest besproken en interessantste evenementen doorheen het jaar. WeGroup greep dan ook de kans om hun all-in-one distributieplatform voor te stellen tijdens het ‘show & tell’ moment. Een sneak peek binnen het platform zodat iedere verzekeringstussenpersoon de value van de tool kon ervaren. Gebruiksgemak, efficiëntie advies en communicatie in één handige tool. 

Winnaars DIA 2022

Net zoals de vorige edities telt DIA aan het einde van het evenement de stemmen van de verzekeraars en insurtech-investeerders in het DIA-publiek. Met als gevolg dat ze met veel trots kunnen meedelen dat ze één van de DIAmond Award winnaars zijn voor de meest strategische impact. Herbekijk het gloriemoment op WeGroup’s Youtube kanaal of herbekijk het samen met de andere winnaars op DIA TV.


Registeer je voor het Digital Insurance Event in Munich 2022

Niet aanwezig op de laatste editie in Amsterdam? Reserveer je tickets voor DIA Munich 2022 dat doorgaat op 28 en 29 september en ontdek het wereldwijde InsurTech event dat je omverblaast!

Registreer hier
Over
Naomi Devos
Doorheen de jaren heeft Naomi haar plek als digital recruiter ingewisseld voor een functie als digital marketeer. When you hear content, we say Naomi! Als digitale enthousiasteling bruist ze van energie en vervoegt ze het Growth team als content unicorn. Haar verantwoordelijkheid ligt bij het dagdagelijks doen leven, creëren en distribueren van onze content.
Name
Position
Company
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog