WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Foyer Verzekeringen sluit zich aan op het WeGroup-platform

Er lijkt de laatste tijd geen eind aan te komen: maand na maand pakt WeGroup uit met nieuwe verzekeraars die zich op het platform aansluiten. Dit keer is het de beurt aan de Luxemburgse verzekeraar Foyer om zich op het digitale verzekeringsplatform van de Gentse Insurtech aan te sluiten.

Met de aansluiting van Foyer mag het WeGroup-platform maar liefst 14 verschillende verzekeraars onder haar partners rekenen, samen goed voor zo’n 40 verschillende producten als auto, brand, familiale, rechtsbijstand en uitvaart. Dankzij de toevoeging verstevigt WeGroup haar positie als meest uitgebreide platform voor verzekeringsmakelaars op de Belgische markt.

In het WeGroup platform kunnen premies snel worden berekend. Vervolgens kunnen alle bijkomende dekkingen en parameters makkelijk worden aangepast om de klant van een product op maat te voorzien.

Uitbreiding distributie naar Vlaanderen

Foyer, de grootste Luxemburgse verzekeraar, is al heel wat jaren gekend in België. Sinds 2000 doet Foyer zaken in Wallonië via de meeste Franstalige makelaars. Vanaf 2021 hebben ze hun distributie uitgebreid naar Vlaanderen om met een selectief netwerk van makelaars een echt partnerschap te creëren. Met de integratie in het platform van WeGroup hoopt Foyer een extra troef te hebben om ook bij de Vlaamse verzekeringsmakelaars een vaste waarde te kunnen worden.

De visie van Foyer bestaat erin erkend te worden als een challenger van de grote maatschappijen bij een netwerk van professionele makelaars door particulieren en zelfstandigen innovatieve en competitieve oplossingen te bieden met een hoge graad van toegankelijkheid en een uitmuntende dienstverlening.

Ook makelaars die nog geen producentnummer bij Foyer hebben, kunnen, na contact met Foyer Verzekeringen, met de verbinding aan de slag. Via de instellingen in het WeGroup platform kun je vervolgens het productnummer toevoegen en zo makkelijk Foyer aan jouw partnermaatschappijen toe te voegen.  

Efficiëntiestaat centraal

Vanaf vandaag kunnen WeGroup-makelaars en hun medewerkers van de verbinding met Foyer gebruikmaken. Dat houdt in dat met slechts enkele klikken verschillende tarieven via het WeGroup platform kunnen worden berekend, waarna de informatie van de klant direct kan worden doorgestuurd naar de tool van Foyer, NEO. Op die manier moeten klantgegevens nooit dubbel worden ingevoerd en kunnen offertes direct worden omgezet in een effectieve polis, die vervolgens op hun beurt via bloc retour in het beheerpakket van de makelaar terechtkomt.

Momenteel zijn alle Foyer tarieven voor deauto-producten aan het WeGroup-platform toegevoegd. In de nabije toekomst worden ook directe verbindingen voor de producten brand en familiale verwacht.

Berekende tarieven voor een autoverzekering kunnen direct vanuit WeGroup in de tool van Foyer,‘NEO’, worden geraadpleegd om de polis aan te vragen.
Als WeGroup-makelaar kun je Foyer als maatschappij via ‘Instellingen → Verbindingen → Maatschappijen’ aan jouw platform toevoegen. Daarna kun je onmiddellijk aan de slag.
Nog geen gebruiker? Ontdek jouw voordelen via deze link.
Meer weten over WeGroup
Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Name
Position
Company
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog