WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Nieuwe samenwerking tussen WeGroup en Bricks Advocaten bevordert juridische dienstverlening in de verzekeringssector

Twee Gentse ondernemingen, WeGroup en Bricks Advocaten, slaan de handen in elkaar en kondigen met gepaste trots hun gloednieuwe sterke samenwerking aan. Deze unieke alliantie tussen de juridische expertise van Bricks Advocaten en de technologische innovatie van WeGroup biedt een breed scala aan voordelen voor verzekeringsmakelaars. Beiden vanuit hun streven om de innovatie en efficiëntie van de juridische dienstverlening binnen de verzekeringssector te bevorderen.

Zowel Bricks advocaten als WeGroup hebben de wens om door de combinatie van hun bijzondere expertise en knowhow de schadedepartementen van verzekeringsmakelaars, partners van WeGroup, te ontlasten. WeGroup kan de werkprocessen van diens partners optimaliseren door in een rechtstreekse lijn te voorzien met Bricks Advocaten. Deze samenwerking vloeit voort uit de blijvende inzet van Bricks Advocaten om juridische diensten van topkwaliteit te leveren en tegelijkertijd in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen & noden in de verzekeringssector.

Wordt u als verzekeringsmakelaar bijvoorbeeld geconfronteerd met vragen van klanten wanneer zij een verkeersinbreuk hebben begaan of betrokken waren bij een schadegeval, of heeft uw schadebeheerder één of meerdere vragen bij complexe aansprakelijkheids- en/of schadedossiers, dan kunnen zij vanaf heden gratis een eerste juridisch advies in winnen bij kersverse partner Bricks Advocaten.

Expertise verzekerd

Bricks Advocaten heeft expertise op vlak van verkeers-, aansprakelijkheids-, bouw- & aannemingsrecht die de schadebeheerders kunnen ontlasten en zorgen voor een correctere, snellere en gerichtere aanpak van uw schadedossiers. Zodoende kan uw kantoor zijn dienstverlening verbeteren en efficiënter maken, dit zonder bijkomende kosten. Bricks Advocaten geeft uw klanten bovendien het recht op een gratis eerste consultatie van een half uur wanneer zij het kantoor benaderen op uw doorverwijzing, of wanneer u in functie van die klant rechtstreeks contact opzoekt.

De samenwerking tussen Bricks Advocaten en WeGroup zorgt voor een naadloze samenwerking tussen beide partijen, waardoor verzekeringsmakelaars tijd en moeite besparen bij het beheren van de juridische behoeften van hun klanten.

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner die zowel juridische als verzekeringskwesties met professionaliteit en innovatie aanpakt, dan is deze samenwerking tussen Bricks Advocaten en WeGroup de ideale keuze.

Bezoek de websites van Bricks Advocaten en WeGroup voor meer informatie over hun diensten en hoe zij kunnen bijdragen aan uw juridische en verzekeringsbehoeften.

Met deze kersverse samenwerking streven WeGroup en Bricks Advocaten er samen naar om de innovatie en efficiëntie van de juridische dienstverlening binnen de verzekeringssector te bevorderen.
Ontdek nu de rechtstreekse verbinding met Bricks advocaten via Toolkit in jouw WeGroup platform!
Ontdek Bricks Advocaten
Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Name
Position
Company
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog