WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Verzekeraar Optimco vanaf nu aangesloten bij WeGroup

Opnieuw partnernieuws vanuit het WeGroup-kamp. Verzekeraar Optimco sluit zich aan op het digitale verzekeringsplatform van de Gentse Insurtech en maakt het daarmee niet alleen mogelijk om haar premies te berekenen, maar tevens om alle informatie direct uit te wisselen met het achterliggende systeem van de maatschappij, ‘Optim-Online’. Met de aansluiting van Optimco mag het WeGroup-platform maar liefst 16 verschillende verzekeraars onder haar partners rekenen voor producten als auto, brand, familiale, rechtsbijstand en uitvaart. Dankzij de toevoeging verstevigt WeGroup haar positie als meest uitgebreide platform voor verzekeringsmakelaars op de Belgische markt.
In het WeGroup-platform kunnen premies snel worden berekend. Vervolgens kunnen alle bijkomende dekkingen en parameters makkelijk worden aangepast om de klant van een product op maat te voorzien.

Efficiëntie staat centraal

Vanaf vandaag kunnen WeGroup-makelaars en hun medewerkers van de verbinding met Optimco gebruik maken. Dat houdt in dat met slechts enkele klikken verschillende tarieven via het WeGroup platform kunnen worden berekend, waarna de informatie van de klant direct kan worden doorgestuurd naar het beheersyteem ‘Optim-Online’. Op die manier moeten klantgegevens nooit dubbel worden ingevoerden kunnen offertes direct worden omgezet in een effectieve polis.

Momenteel werden de autoproducten van Optimco aan het WeGroup-platform toegevoegd, inclusief de verschillende kortingen die in bepaalde gevallen door de makelaar kunnen worden toegekend. Binnenkort worden ook de woning-en familiale verzekeringen toegevoegd.

Berekende tarieven voor een autoverzekering kunnen direct vanuit WeGroup naar Optimco,‘Optim-Online’, worden doorgestuurd om de polis aan te vragen.

Als WeGroup-makelaar kun je Optimco als maatschappij via ‘Instellingen →Verbindingen → Maatschappijen’ aan jouw platform toevoegen. Daarna kun je onmiddellijk aan de slag.

Nog geen gebruiker? Ontdek jouw voordelen via deze link

Boek een demo
Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Name
Position
Company
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog