WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

WeGroup wint op Vivium Digital Awards 2022

Makelaars en InsurTechs kunnen terugblikken op een fascinerende avond vol inzichten en ontmoetingen, op smaak gebracht met muziek en entertainment. Door Corona is de interesse voor InsurTech groter dan ooit geworden en is het InsurTech-ecosysteem nog meer tot bloei gekomen
Winnaars Vivium Digital Awards 2022

Het was opnieuw een fantastische editie van de Vivium Digital Awards 2022. Makelaars en InsurTechs kunnen terugblikken op een fascinerende avond vol inzichten en ontmoetingen, op smaak gebracht met muziek en entertainment. Door Corona is de interesse voor InsurTech groter dan ooit geworden en is het InsurTech-ecosysteem nog meer tot bloei gekomen. Net Zoals Vivium staat WeGroup voor innovatie en digitalisatie en willen ze de makelaars steeds digitale ondersteuning bieden, dit uiteraard met hun distributieplatform, Louise.

WeGroup’s vierde Vivium Digital Award: ‘Leader 2022 Radar Non-Life' 

WeGroup gaat met veel trots naar huis met hun vierde Vivium Digital Award "Leader 2022 Radar Non-Life”. Bovendien hebben ze de prijs voor meest veelbelovende toekomstige functionaliteit ontvangen, dat een oplossing zal bieden voor professionele risico's. Kortom, many more to come!

Tijdens het event legde WeGroup de makelaars in de watten. Hun stand schitterde vol Gentse neuzekes en donuts, dit helemaal herkenbaar in hun branding kleuren. Ook kon de makelaar een ‘digital transformation sessie’ winnen door zijn/haar business card achter te laten. Genoeg te beleven aan de WeGroup stand!

“Vivium Digital Awards is de hoogdag voor InsurTech in België, het biedt de mogelijkheid aan makelaars om rechtstreeks in contact te komen met de verschillende oplossingen in de markt. Het is voor ons dan ook een grote eer om voor de vierde keer een Award in ontvangst te nemen. Het is een bevestiging van het harde werk en de innovatie die we elke dag opnieuw brengen.“ Arvid, CEO WeGroup.

“Wat ons betreft is dit echter nog maar het begin. WeGroup kaapte al 3x op een rij prijzen weg in de categorie non-life. Het wordt nu tijd om aan onze groei in de breedte te werken.” Arvid, CEO WeGroup

WeGroup's evolutie naar digitaal distributie platform 

We hebben altijd de focus gelegd op het digitaliseren en vereenvoudigen van verzekeringsdistributie, maar het werd duidelijk dat we pas echt impact kunnen creëren door de gevestigde aanbieders, met name tussenpersonen, te gaan helpen dat doel te bereiken. De evoluerende markttrends en ambitieuze toekomstplannen hebben ervoor gezorgd dat we van multi-tarificatie naar een digitaal distributieplatform zijn geëvolueerd, Aldus CEO Arvid De Coster. 

De toekomst van WeGroup

Het is WeGroup’s ambitie om in de toekomst zich als leader te vestigen in meerdere, zo niet alle, categorieën binnen het Belgische InsurTech-landschap. Ze willen erin slagen om het distributieplatform in de markt te zetten die de makelaar van begin tot eind ondersteund in zijn werking.

De vooruitzichten in Nederland  

Tegen eind 2022 willen ze met hun distributieplatform zo’n honderd Nederlandse advieskantoren bedienen. Ze hebben een duidelijke focus op afgesloten samenwerkingen, merkbekendheid en de algemene rol van WeGroup in de Nederlandse markt. De ambities liggen hoog. 

Tegelijkertijd geloven ze enorm in het marktpotentieel en is het daarom de uitdaging om het juiste, lokale talent aan te trekken om dat potentieel te ontginnen en hun succes in andere markten te dupliceren. Of beter nog, zelfs te overtreffen.

Wil jij net zoals 600 andere verzekeringsmakelaars de WeGroup-technologie mee aan boord nemen? Leer onze WeGroup ambassadeurs kennen, en lees hoe onze klanten Louise optimaal inzetten in hun verzekeringskantoor.

Ontdek hoe ons verzekeringsplatform jou kan helpen

Wil je meer weten over wat WeGroup voor jouw kantoor kan betekenen? Download nu de handige WeGroup brochure en kom te weten hoe ons gebruiksvriendelijk verzekeringsplatform jou kan helpen om efficiënter te werken en klanten beter te helpen. Advies, communicatie en dienstverlening in één handige tool.

Lees meer
Over
Naomi Devos
Doorheen de jaren heeft Naomi haar plek als digital recruiter ingewisseld voor een functie als digital marketeer. When you hear content, we say Naomi! Als digitale enthousiasteling bruist ze van energie en vervoegt ze het Growth team als content unicorn. Haar verantwoordelijkheid ligt bij het dagdagelijks doen leven, creëren en distribueren van onze content.
Name
Position
Company
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog